Τμήματα
Εταιρία
Τμήματα
Δείγματα
Τοποθεσία
Επικοινωνία
Ισολογισμοί
 

Τμήματα- Σχεδιαστήριο
Το σχεδιαστήριο αποτελείται από 3 τμήματα, από το Δημιουργικό τμήμα, από το Τμήμα ανάπτυξης σχεδίου και από το Τμήμα ψηφιοποίησης σχεδίου.
Τα τμήματα αυτά λειτουργούν με τα πλέον σύγχρονα σχεδιαστικά προγράμματα και το υπεύθυνο σε αυτά προσωπικό έχει πλήρη τεχνική κατάρτιση δίνοντας την ευχέρεια στην εταιρία να παρέχει άμεση εξυπηρέτηση στους πελάτες της και ποικιλία σχεδίων, όπως επίσης να υλοποιούν όλες τις απαιτήσεις των πελατών.

Δημιουργικό τμήμα | Τμήμα ανάπτυξης σχεδίου | Τμήμα ψηφιοποίησης σχεδίου |  Τμήμα παραγωγής σχεδίου |
Τμήμα παραγωγής υφασμάτων | Τμήμα νημάτων | Τμήμα, φινιρίσματος υφασμάτων |Τμήμα control- ελέγχου |


Δημιουργικό τμήμα
Μια ομάδα από εσωτερικούς και εξωτερικούς συνεργάτες δημιουργεί, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις τάσεις της μόδας, 2 φορές το χρόνο μια νέα collection (φθινόπωρο - χειμώνα , άνοιξη - καλοκαίρι).
Τμήμα ανάπτυξης σχεδίου
Μια ομάδα ταλαντούχων νέων ανθρώπων αξιοποιεί τις δημιουργίες των σχεδιαστών προετοιμάζοντας τον προγραμματισμό για κέντημα.
Τμήμα ψηφιοποίησης σχεδίου
Στο τμήμα αυτό με τα πλέον σύγχρονα και δυναμικά προγράμματα δημιουργούν τα προγράμματα με τα οποία λειτουργούν οι κεντητικές μηχανές.
Τμήμα παραγωγής σχεδίου
18 κεντητικές μηχανές νέας τεχνολογίας που λειτουργούν 24 ώρες το 24ωρο παράγουν κεντήματα υψηλής ποιότητας από απόλυτα εξειδικευμένο προσωπικό
Τμήμα παραγωγής υφασμάτων
Στο τμήμα αυτό παράγονται πλεκτά υφάσματα (ςκ) όπως τούλια σταθερά και ελαστικά, μαρκιζέτα και μικροφίμπρα.
Τμήμα νημάτων
Παράγονται κλωστές από (filament yarn) συνεχή νήματα από τις πλέον εξειδικευμένες μηχανές στο είδος τους.
Τμήμα βαφείου, φινιρίσματος υφασμάτων.
Στο τμήμα αυτό βάφονται και φινίρονται με απόλυτα εξειδικευμένο τρόπο όλα τα υφάσματα που προορίζονται για κέντημα αλλά και τα κεντημένα υφάσματα, εξασφαλίζοντας την καλύτερη ποιότητα βαφής και αντοχής χρησιμοποιώντας τα πλέον φιλικά υλικά προς το περιβάλλον και τα υφάσματα, έχοντας εξασφαλίσει οικοτέστ standard 100 πιστοποιημένο από γερμανικό ινστιτούτο.
Τμήμα control- ελέγχου.
Όλα τα προϊόντα μας πριν από την παράδοση στους πελάτες μας ελέγχονται με μεγάλη σχολαστικότητα από εξειδικευμένο προσωπικό. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνουμε τον καλύτερο δυνατό περιορισμό των ελαττωματικών προϊόντων.

Αρχή σελίδας

 

Printer Friendly Page